Medical Tape

Home /

Medical Tape

Medical Tape

Bij Medical taping wordt elastische tape gebruikt. De tape beperkt niet in het bewegen zelf maar geeft wel steun en verlichting. Deze tape is een goede ondersteuning van de therapie en zorgt ervoor dat u kan blijven bewegen.

Verder is de tape waterbestendig dus ook douchen en zwemmen vormen geen probleem, zodat u volop van de tape kan profiteren. Medical taping kan helpen tegen sportblessures, ontstekingen, problemen met de houding en overbelasting van de spieren. Meestal is Medical tape bij kinderen een aanvulling op de reguliere behandeling middels kinderfysiotherapie

Tarieven

Voor kinderen tot 18 jaar worden de eerste 2×9 behandelingen vergoed vanuit de basisverzekering. De praktijk heeft contracten met alle verzekeraars en er wordt rechtstreeks gedeclareerd ( obv de tarieven van de zorgverzekeraar). Als er sprake is van een chronische aandoening op verwijzing van een specialist dan worden alle behandelingen vergoed. Is er geen vergoeding vanuit de zorgverzekeraar dan gelden onderstaande tarieven.

Reguliere behandeling

Behandeling op school

Behandeling aan huis

Overleg/ instructie ouders

Verslaglegging eenmalig p/j

Niet nagekomen afspraak
(niet 24 uur van te voren afgemeld)

Euro 40,-

Euro 40,-

Euro 52,50

Euro 25,- / 40,-

Euro 25,-

Euro 40,-